13/05/2024 - 9:06
Més

    Compromís Ontinyent anima a la ciutadania a participar a la Vaga General del 14N

    Altres notícies

    Ens trobem en una situació econòmica, social i laboral que ha sobrepassat tots el límits, on s’està produint un retrocés sense precedents dels “Drets Democràtics” assolits durant dècades gràcies a molt de treball, de negociació col•lectiva i de sacrifici per part dels treballadors i de les treballadores. A més a més, de la destrucció d’un model productiu autòcton i territorialitzat on els professionals, els autònoms i la xicoteta i mitjana empresa han contribuït de manera molt directa en la generació d’ocupació en els diferents sectors.

    Juntament al deteriorament del mercat de treball, estem veient com les estructures bàsiques de l’estat del benestar estan sent erosionades i contrarestades per un pensament neoliberal que utilitza l’excusa de la crisi per arravatar drets i prestacions que estan situant a molts estats del sud europeu, entre ells l’espanyol, en índex preocupants de pobresa i d’exclusió social.

    Es tracta d’una vaga ciutadana d’àmbit europeu, on també hi participen els països que estan patint en major grau les conseqüències de les polítiques austericides imposades des d’Europa: Portugal, Grècia, Itàlia, etc

    És per això que des de COMPROMIS recomanem a tota la ciutadania participar en la convocatòria, també als àmbits de responsabilitat com a càrrecs públics.

    Tal i com s’està fent a diversos col•lectius i Grups Muncipals de COMPROMIS, es realitzarà la vaga també per als càrrecs públics i el personal alliberat als ajuntaments, a les diputacions i als altres àmbits institucionals (Federació Municipis, etc) amb la conseqüent renúncia al sou corresponent.

    Igualment si es té responsabilitat de govern s’haurà de vetlar per respectar i garantir els serveis mínims a les institucions.

    No es realitzarà, convocarà o assistirà a cap activitat institucional en eixe dia (comissions, plens etc).

    El 14 de novembre és una jornada reivindicativa, per això us animem a participar en aquella Concentració-Marxa Cívica que se celebre prop de la vostra població de matí, i acudir a les manifestacions convocades.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Joves promeses i equips adults del Club Triatló Ontinyent sobresurten al Triatló de Bétera

    🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ Gran actuació dels nostres triatletes aquest cap de setmana al Triatló de Bétera! Amb representació en totes les categories i destacables resultats en la Lliga de Clubs. Felicitats a tots els participants!
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -