21/07/2024 - 1:03
Més

  El Govern d’Ontinyent es compromet amb els treballadors de la piscina coberta a mantenir el servei

  Altres notícies

  Representants municipals i de l’empresa que gestiona la piscina es reuniran esta setmana per abordar la pròrroga del contracte

  De no arribar-se a cap acord, l’Ajuntament assumirà la gestió fins la nova adjudicació

  El Govern d’Ontinyent s’ha compromès aquest matí amb els treballadors de la piscina coberta a mantenir obertes les instal·lacions i buscar una solució amb l’empresa concessionària, Brakesport, que permeta continuar el servei amb normalitat. Durant la reunió, en la qual ha estat present l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i tècnics municipals, els representants dels treballadors han expressat la seua preocupació per la situació en què ha quedat el servei, desprès que Brakesport els haja comunicat la seua intenció de no atendre la pròrroga aprovada per l’ajuntament i haja comunicat que abandona la concessió.

  Per part de l’alcalde, Jorge Rodríguez, s’ha compartit la preocupació tant dels treballadors com dels usuaris, i ha volgut transmetre en tot moment un missatge de tranquil·litat. L’Alcalde ha anunciat que la piscina coberta d’Ontinyent no va a tancar-se i mai s’ha plantejat aquesta opció, prova d’això és que des del primer moment s’està treballant en garantir la continuïtat del servei i la seua millora. Jorge Rodríguez ha exposat que entre dijous i divendres està prevista una reunió amb Brakesport per tal d’aconseguir que el servei es continue prestant amb normalitat fins que l’Ajuntament torne a traure a concurs la concessió.

  L’alcalde s’ha compromès a comunicar immediatament als treballadors de la piscina coberta el resultat de la reunió amb Brakesport. I els ha avançat que en cas que l’empresa concessionària no accepte la pròrroga del contracte, l’Ajuntament d’Ontinyent es farà càrrec de la gestió de les instal·lacions i del personal mentre es completa un nou procés per adjudicar el servei. L’últim concurs va quedar desert després de la renúncia de l’empresa que millor oferta havia presentat.

  Per la seua banda, el regidor d’Esports, Pepe Pla, ha mostrat també la seua solidaritat amb els treballadors de la piscina coberta, i ha confirmat que per part del Govern d’Ontinyent s’està fent tot el possible perquè el servei es continue prestant sense cap tipus de problema. No obstant, ha advertit que les piscines van a estar 10 dies inhabilitades per unes obres de reparació en el sostre, imprescindibles per al manteniment de l’estructura. El regidor ha explicat que es fan ara perquè es volia aprofitar el canvi de concessionari, contemplat en el plec de condicions anterior, i perquè en agost l’empresa adjudicatària de l’obra no garantia que estigueren acabades abans de l’inici de la temporada, en setembre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -