04/12/2023 - 1:55
Més

  Ontinyent avança la data d’obertura de la piscina d’estiu i allarga l’horari de bany

  Altres notícies

  El regidor d’Esports destaca el treball fet per millorar el servei a la ciutadania mantenint uns preus econòmics

  Els usuaris de la piscina municipal d’Ontinyent podran gaudir des d’esta setmana d’aquest servei una setmana abans que de costum, i podran fer ús de la mateixa fins les 21:00 hores de dilluns a divendres. Estes són dues de les novetats més destacades que el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Pepe Pla, explicava hui a un roda de premsa que tenia lloc al Poliesportiu Municipal i a la qual detallava com va a ser el funcionament d’aquest servei. Pla exposava que s’ha avançat la data d’obertura de la instal·lació i s’ha allargat l’horari de vesprada-nit responent a la demanda dels usuaris, “ja que no tenia massa sentit obrir la piscina a les 9:00 del matí però haver de tancar-la a les 20:00 entre setmana, quan encara hi ha molts usuaris al Poliesportiu als quals de segur els vindrà molt bé fer un bany al final de la seua jornada”, explicava.

  Pepe Pla a la piscina d'OntinyentEl servei de piscina d’estiu enguany romandrà a l’abast de la ciutadania des d’aquest diumenge 9 de juny i fins el dia 8 de setembre, i a l’igual que l’any passat, es comptarà amb un abonament específic per a l’ús d’aquesta instal·lació, per import de 42’5 euros per als adults i 13 euros per als menors de 16 anys. Els adults tenen al seu abast una opció especialment avantatjosa, com és disposar del carnet del Poliesportiu i l’abonament a la piscina per un import combinat de sols 48 euros, “preus molt econòmics que pensem que haviem de fer un esforç per mantenir, per les circumstàncies en què ens trobem i també per animar a acudir a gent d’altres localitats”, afegia el regidor. Jubilats i discapacitats compten amb preus reduïts, així com també descomptes del 10% per cada membre abonat d’una mateixa família.

  Altra novetat serà enguany la inclusió d’un ATS/DUE dins del personal contractat, que inclou també 7 vigilants, 6 socorristes, i 5 monitors. Enguany es mantindrà la realització dels cursos de natació a l’horari de vesprada, “amb la qual cosa les families disposaran de més opcions per a inscriure’s en esta activitat, i serà més fàcil compaginar-la amb altres que puguen fer durant els mesos d’estiu”, apuntava Pepe Pla. El tècnic d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Toni Soler, explicava que cada classe dels cursos durarà una hora, sent les sessions del matí a les 10:30, 11:30 i 12:30, i les de vesprada a les 17:30 i les 18:30 hores. Els menors de 4 anys comptaran amb un curs específic que s’impartirà en horari de vesprada. Tant l’adquisició dels abonaments com les inscripcions en totes les modalitats ja poden realitzar-se a les oficines del propi Poliesportiu Municipal en horari de matí.

  El regidor d’esports convidava a tota la ciutadania “a fer ús d’estes instal·lacions i de la resta del poliesportiu, al qual aquest estiu comptarem amb altres atractius dels quals anirem donant més detalls”, avançava Pepe Pla.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -