fitur 2019
Home > Esports > Miguel Ángel Mullor deixa de ser entrenador de l’Ontinyent

Miguel Ángel Mullor deixa de ser entrenador de l’Ontinyent

Anit, l’Ontinyent C.F. emetia un comunicat on explicava qué l’entrenador de l’equip M.A. Mullor deixava de ser entrenador.
“Amb pena, però amb total convenciment, la directiva i administradors del Club, prèvia consulta amb la direcció esportiva, ha pres la decisió de cessar l’entrenador de la primera plantilla, Miguel Ángel Mullor”.

Al comunicat expliquen que “El Club vol agrair al mateix el seu bon fer, professionalitat i bona voluntat dedicada el temps que ha estat al capdavant de l’Ontinyent CF i desitjar-li molta sort i grans èxits al llarg de la seva carrera esportiva i personal”.

EconomyCash Juny

Actualment expliquen que es troben en negociacions “El Club i el tècnic continuen en negociacions per a la rescissió segons els termes establerts en el seu contracte, el que com a professionals i home de bé, s’ha de respectar accelerant el procés i que l’equip esportiu es veja el menys afectat”.

“Volem agrair a l’afició el seu suport i la seua determinació en la busca del millor per al Club a través de la seua massiva assistència als partits i l’expressió de la seua opinió durant el seu desenvolupament. Sense l’afició no hi ha res. Aquest moment, és només per a valents” Conclouen des del club.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Tres nous fitxatges per a l’Ontinyent 1931 CF

L’Ontinyent 1931 CF es mou a passes agegantades pel que fa a la planificació esportiva, …