728×90 caixa onti
Home > Educació > La Responsabilitat Social Corporativa ensenya l’alumnat de l’IES L’Estació a vetlar per la competitivitat i sostenibilitat

La Responsabilitat Social Corporativa ensenya l’alumnat de l’IES L’Estació a vetlar per la competitivitat i sostenibilitat

El primer compromís d’una empresa és ser conscient de la seua relació amb l’entorn físic i social on actua, asseguren els experts. Per aquest motiu, l’IES L’Estació, que té la sort de comptar amb un significatiu nombre d’estudiants matriculats en la Formació Professional, ha analitzat amb el seu alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior el paper actual de les empreses en un món que camina cap a la gestió responsable. I ho ha fet amb l’organització d’un taller sobre Responsabilitat Social Corporativa programat, amb la col·laboració d’ATEVAL, per als xics i xiques de primer curs de Comerç Internacional, Desenvolupament d’Aplicacions Web i Administració i Finances.

El taller, impartit per Alfred Montes, especialista en Street marketing i en projectes educatius i turístics, va oferir la possibilitat de participar en diferents activitats lúdiques que donaven prioritat a la col·laboració i coordinació en grup. Amb aquests exercicis basats en la mecànica dels jocs es pretenia que l’alumnat visualitzara la importància d’una gestió socialment responsable, ja que cada decisió presa en el món empresarial impacta en tots els àmbits —social, mediambiental i econòmic— del nostre entorn.

Sens dubte, una efectiva ferramenta que busca conscienciar de la necessitat de programar estratègies empresarials que conduïsquen a un nou equilibri mundial.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Olleria acull la XXXII Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida

Ha sigut la tercera ocasió en la qual l'Olleria és amfitriona d'aquest encontre.