22/05/2024 - 7:11
Més

  Miguel Ángel Mullor deixa de ser entrenador de l’Ontinyent

  Altres notícies

  Anit, l’Ontinyent C.F. emetia un comunicat on explicava qué l’entrenador de l’equip M.A. Mullor deixava de ser entrenador.
  “Amb pena, però amb total convenciment, la directiva i administradors del Club, prèvia consulta amb la direcció esportiva, ha pres la decisió de cessar l’entrenador de la primera plantilla, Miguel Ángel Mullor”.

  Al comunicat expliquen que “El Club vol agrair al mateix el seu bon fer, professionalitat i bona voluntat dedicada el temps que ha estat al capdavant de l’Ontinyent CF i desitjar-li molta sort i grans èxits al llarg de la seva carrera esportiva i personal”.

  Actualment expliquen que es troben en negociacions “El Club i el tècnic continuen en negociacions per a la rescissió segons els termes establerts en el seu contracte, el que com a professionals i home de bé, s’ha de respectar accelerant el procés i que l’equip esportiu es veja el menys afectat”.

  “Volem agrair a l’afició el seu suport i la seua determinació en la busca del millor per al Club a través de la seua massiva assistència als partits i l’expressió de la seua opinió durant el seu desenvolupament. Sense l’afició no hi ha res. Aquest moment, és només per a valents” Conclouen des del club.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -