Exhibició de ball esportiu a benefici dels malalts de Pàrkinson

0

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent acollirà el proper diumenge 9 de novembre una exhibició i master class de “Zumba”, una modalitat que combina ball i esport, que servirà per replegar fons per als malalts de Pàrkinson de la ciutat.

L’activitat, duta a terme pel gimnàs “Esport i Dansa”, compta amb la col·laboració de les Regidories de Joventut i Esports i de Política Social, des de les quals Pepe Pla i Paula García coincidien en destacar que la iniciativa “combina esport, societat i solidaritat, i serveix per fomentar els hàbits de vida saludable i alhora recolzar l’Associació Pàrkinson Benicadell, que fa una gran tasca per millorar la qualitat de vida dels malalts”, apuntaven.

La monitora esportiva Mar Vidal explicava que la “Zumba” aplica ritmes de baxata, merengue o funky, fusionats amb un resultat “molt semblant a la batuka”. L’exhibició començarà a les 11:00 hores al pavelló del Poliesportiu i es perllongarà durant al voltant d’una hora i mitja, donant pas a una “master class”.

Des de l’Associació de Malalts de Pàrkinson Benicadell Inma Torró explicava que les entrades tindran un preu de 3 euros, amb entrada lliure per als menors de 12 anys, venent-se les entrades als dies previs al Centre de Majors de Sant Rafel i el mateix dia al propi pavelló. Torró donava les gràcies a la coordinadora de l’esdeveniment i a l’Ajuntament “per fer possible que pugam recaptar fons amb els quals poder dur a terme activitats durant tot l’any”.

Pepe Pla i Paula García posaven de relleu la importància que “tots s’impliquem en una problemàtica que pot afectar a qualsevol, com és la d’estes malalties: que associacions, esportistes, Ajuntament i ciutadania s’impliquem junts, fa que una activitat com la del proper 9 de novembre siga tota una festa esportiva i solidària a la que convidem a tots i totes a participar”, concloïen.

Publicitat