24/04/2024 - 4:18
Més

  Quina roba portar per a córrer amb fred

  Altres notícies

  Quan se surt a córrer i fa fred, sovint ens trobem amb el dubte de què posar-nos. O optem per portar molta roba i anar treient capes a mesura que vas entrant en calor, per la qual cosa després serà incòmode transportar la roba, o bé, vestir-se per a no llevar-te res, i que els primers minuts es convertisquen en un calvari.

  Per tant, què és millor? Abrigar-se o no? Bé, no et preocupes, et donem diverses opcions per saber quina és la indumentària ideal per a aquestes dates i sobretot, per a les baixes temperatures.

  Quina roba portar quan corres quan ve el fred?

  • Si ets dona, comença amb un sostenidor/top esportiu transpirable.
  • La capa següent podria ser una samarreta de mànega llarga de gruix mitjà, de polièster o fins i tot llana d’ovella merina (perquè no et comenci a picar el cos).
  • Damunt de la samarreta de màniga llarga posa’t un paravents que quedi lleugerament ajustat però sense molestar.
  • Per als peus, tria uns mitjons transpirables que arriben fins als genolls. N’hi ha de molts tipus, però val la pena invertir en un bon material, que escalfin bé els peus sense que engruixin massa i puguin ocasionar rascades.
  • Els pantalons, que siguin tèrmics. L’ideal són les malles tèrmiques per a hivern i sobretot, que s’ajusten bé a les cames alhora que transpirin sense deixar que el fred entre.
  • Els guants també serien una bona opció. També hi ha guants per a running, lleugers, amb bon agarre per si has de beure durant l’entrenament, i tèrmics.
  • El gorro. Sol ser un bon aliat, ja que, a més de no agafar fred, fa que les teves orelles estiguin sempre bé calentetes (i sol ser primordial)

  La sort que tenim a Ontinyent i la nostra comarca, és que tenim grans fabricants tèxtils que realitzen productes d’alta qualitat  per a l’esport, bé siga running, com qualsevol altre tipus.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -