22/06/2024 - 20:38
Més

  El Club Natació Ontinyent participa al Trofeu Internacional de Castelló

  Altres notícies

  La nadadora local Teresa Albiol i l´entrenador Vicent Sarrió, del Club Natació Ontinyent, acudiren al “Trofeu Internacional Castalia-Castelló 2020”, celebrat el 5 i 6 de desembre a la Piscina Municipal Olímpica de Castelló.

  Aquest campionat és la primera oportunitat per als nadadors per la consecució de les mínimes olímpiques directes. En aquesta ocasió, l´organització esperava que competiren 24 esportistes, nombre que es va reduir a causa de les estrictes mesures de la Covid i la presència de la Selecció Espanyola.

  Jornada de dissabte 5 de desembre.

  La nadadora local, Teresa Albiol va participar dissabte de matí a les proves de 200 m estils i 50 m braça.

  A la prova de 200 m estils va aconseguir un temps de 2:34,92, una marca més que suficient per a poder participar en el campionat autonòmic d’hivern, un dels objectius principals d’aquesta temporada.

  La prova 50 m braça es va disputar poc després a l’anterior, fet que va afectar el resultat: 38,78, per culpa de la fatiga de la prova d´estils.

  Dissabte de vesprada, van tindre lloc les finals de les proves de les sèries del matí. A aquestes finals es van donar diverses mínimes per als propers Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio 2021 de la mà dels millors nadadors i nadadores del panorama nacional.” Una vesprada molt emocionant”, opinen els participants ontinyentins.

  Jornada de diumentge 6 de desembre

  De la mateixa manera que la jornada anterior, diumenge a la vesprada es realitzaren les finals de les sèries del matí, on s’aconseguiren mínimes per a Tòquio i 3 rècords del món en natació adaptada.
  .
  Teresa va participar de matí, a la prova del 100 m braça amb una marca d’1:24,29, de la qual diu que “es va trobar prou bé a l´aigua encara que la marca no ha segut l’esperada”

  L’estima per l’esport

  “La passió per la natació és el motor per millorar i aconseguir els nostres objectius” remarquen els dos esportistes del Club Natació Ontinyent. ”Ha sigut una experiència intensa i d’aprenentatge que ens prepara per al campionat autonòmic d’hivern de l’any 2021”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -