La Direcció General d’Esport reconeix el projecte “Esport i Dona” d’Ontinyent

0

La Direcció General d’Esport de la Generalitat Valenciana ha reconegut el projecte “Esport i Dona” d’Ontinyent amb l’única subvenció a un ajuntament dins el programa de projectes singulars en l’àmbit de l’esport i l’activitat física de 2019. “Esport i Dona”, que ha aconseguit una aportació autonòmica de 10.000 euros, té com a objectiu visibilitzar les dones esportistes per aconseguir incrementar la pràctica esportiva femenina i l’augment en les inscripcions de xiquetes en les escoles esportives municipals.

Dins d’aquest programa, tenien lloc dues accions al mes de març: una taula rodona amb 5 dones vinculades a l’esport d’élite (Natalia Flores, Patricia Campos, Conxa Montaner, Ana Carrascosa i Marina Ferragut) i la col·locació de cartells de grans dimensions al Poliesportiu amb la imatge de dones i xiquetes esportistes locals en diverses modalitats.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que amb esta campanya “voliem per una banda visibilitzar a les dones esportistes perquè les xiquetes d’Ontinyent puguen vore que hi ha referents i que, a més, han aconseguit l’èxit esportiu, i per altra donar protagonisme a les pròpies xiquetes per potenciar l’interès en les escoles esportives. Al Govern d’Ontinyent la Igualtat és una matèria transversal, i ací l’hem aplicada des de l’esport”, explicava.

Subvenció per al MAOVA

Per altra banda, l’Ajuntament també ha rebut estos dies la confirmació d’altra subvenció de la Generalitat Valenciana, en aquest cas de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dins la línia d’ajudes la a museus i col·leccions museogràfiques permanents reconegudes i béns mobles de la Comunitat Valenciana en 2019. En aquest cas, la subvenció obtinguda és de 9.600 euros, i es destinarà a fer millores en conservació, publicacions, exposició i patrimoni al museu MAOVA.

Publicitat