80 xiquetes i xiquets gaudiran al Campus de Pasqua del Club Martínez Valls Bàsquet

0

Un total de 80 xiquetes i xiquets participaran la pròxima setmana al Campus de Pasqua del Club Martínez Valls Bàsquet. Aquest campus esportiu, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, està dirigit tant a xiquetes i xiquets que ja tinguen experiència practicant el bàsquet com qualsevol que vulguen començar amb aquest; i exemple d’açò és que més del 50% dels participants procedeixen de fora del club.

A més,  destaca l’alta inscripció de xiquetes, un 46%. Des del Club Martínez Valls sempre han destacat com a un dels seus objectius potenciar i donar suport a l’esport femení. “És una satisfacció comptar amb un nombre tan alt de participació de femenina. Tenim a 14 xiquetes benjamines, només 2 d’elles ja estaven al club, cosa que és molt positiva perquè si les agrada el bàsquet i continuen amb la seua pràctica podríem arribar a comptar per a la temporada que vinent amb un equip benjamí o aleví completament femení, que asseguraria en un futur que tinguérem equips femenins en totes les categories”.

El Campus de Pasqua tindrà lloc al centre educatiu que dóna nom al club del 23 al 26 d’abril en horari de 9:00 a 14:00 hores. Durant 4 dies, els participants coneixeran les nocions bàsiques del bàsquet i treballaran aspectes pràctics com la defensa, l’atac o el tir, tot d’una manera lúdica amb la qual gaudiran i aprendran jugant. A més també gaudiran de diferents jocs i dinàmiques de grup amb les quals es potenciarà el treball en equip.

El campus esportiu ve avalat per l’èxit de la seua edició d’estiu, que complirà aquest juliol 20 anys d’història. Des del Club Martínez Valls Bàsquet expliquen que “aquest 2019 el club celebra el seu 20 aniversari i el Campus d’Estiu també, ja que van iniciar la seua marxa al mateix temps. Per això, estem organitzant una edició especial i el Campus de Pasqua serà el preludi d’aquest. Estem molt contents i satisfets amb la gran acollida de participació que hem tingut” concloïen.