L’Ajuntament de La Pobla del Duc contractarà 12 peons agrícoles

L’Ajuntament de La Pobla del Duc, dins del pla d’accions per al foment de l’ocupació en el municipi, posarà en marxa la contractació de 12 peons agrícoles per a la realització de funcions de manteniment d’infraestructures en la localitat. 

El Govern Municipal gestionarà la contractació a través d’una subvenció després d’acollir-se al Programa de Foment d’Ocupació Agrària del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) del Ministeri d’Ocupació, mitjançant l’obra “Condicionament d’Infraestructures de La Pobla del Duc 2019”. Amb aquesta subvenció, de 35.014 euros, el consistori podrà sufragar els costos salarials i de Seguretat Social derivats de la contractació de 12 persones desocupades per a realitzar les funcions de peons agrícoles eventuals durant el període de dos mesos.

L’alcalde de La Pobla del Duc, el socialista Vicent Gomar, ha ratificat l’esforç de l’equip de govern amb els treballadors desocupats “acollint-nos a totes les subvencions que puguem, impulsant jornades formatives per a la cerca d’ocupació, cursos pràctics, convenis i tot allò que estiga a la nostra mà fer”. Vicent Gomar incidia que “seguirem actius, apostem fermament per les persones i anem seguir amb el nostre esforç per a millorar les opcions d’ocupació, autoocupació, emprenedoria i generació d’activitat econòmica i ocupació en el municipi”, destacava el primer edil.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PSPV de La Pobla del Duc presenta a Vicent Gomar com a candidat a l’alcaldia

Gomar es presenta a la reelecció i anima a la ciutadania a participar directament i activament fent-los arribar propostes