La policía local de la Pobla del Duc estrena cotxe

La Pobla del Duc compta des d’este mes amb un nou vehicle per a la policia local equipat amb tots els elements necessaris amb l’objectiu de prestar més i millors servicis als veïns, donar suport als cossos policials i d’emergències, així com tasques de coordinació per facilitar el bon desenvolupament de les activitats i esdeveniments que es duen a terme al municipi. Es tracta d’un tot terreny Nissan Qashqai adquirit amb fons propis del Ajuntament. L’alcalde, el socialista Vicent Gomar, destaca que «el nou vehicle permet millorar la capacitat de resposta i evidencia la voluntat del consistori d’oferir millors recursos i equipaments als policies locals i els servicis municipals» i afig que «Es tractava d’una prioritat i hem treballat de valent des de l’equip de govern per tal d’adquirir este vehicle, una realitat de la qual estem satisfets perquè dóna més ferramentes a la Policia Local per a la seua tasca diaria».

L’esforç inversor del govern complix amb la promesa de racionalitzar la despesa municipal i d’invertir en seguretat ciutadana i en policia local, tant com en mitjans materials, com en formació i de condicions de equipament en general. En l’actualitat, la Pobla del Duc compta amb quatre agents de polica local, un ingent esforç per a les arques publiques que genera major seguretat a la ciutadania.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

El PSPV de La Pobla del Duc presenta a Vicent Gomar com a candidat a l’alcaldia

Gomar es presenta a la reelecció i anima a la ciutadania a participar directament i activament fent-los arribar propostes