18/04/2024 - 4:48
Més

    El PSPV de La Pobla del Duc presenta a Vicent Gomar com a candidat a l’alcaldia

    Altres notícies

    Vicent Gomar serà de nou el candidat del PSPV de La Pobla del Duc per a l’alcaldia a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. En la presentació de la candidatura a més dels membres de l’agrupació, acudien nombrosos simpatitzants i amics. Al mateix, el candidat assegurava “el màxim esforç i dedicació” per a encetar “una nova etapa política que impulse a La Pobla del Duc amb l’experiència de les anteriors legislatures al capdavant del consistori”, declarava l’actual alcalde.

    L’acte va estar presentat per Blai Soler, membre de la candidatura del PSPV de Gandia en arrels poblatanes, qui iniciava donant les gràcies a tots aquells que li han donat la seua confiança i suport a aquest equip de persones. També va comparar la diferència entre un govern municipal socialista i altres alternatives, destacava que “coneix la realitat del nostre poble i que sap com treballen els socialistes quan estan en el govern”.

    A les seues paraules com a candidat, Vicent Gomar destacava la similitud de com es varen trobar els ajuntaments de Gandia i La Pobla quan els varen deixar els governs del PP i el treball que han fet per eixir d’eixa desfeta heretada. “Sempre pensant en el benestar de la nostra gent, en les persones”, destacava. També va donar les gràcies a aquestes 19 persones, membres de la candidatura, dones i homes, “que no han dubtat en donar suport la candidatura amb l’únic objectiu d’avançar en tot allò aconseguit. Encara ens queda molt a fer i crec que entre tots i amb il·lusió ho aconseguirem” explicava.

    El candidat afegia que La Pobla del Duc “necessita continuar en la línia i donar un nou impuls, un impuls que pot donar un govern socialista, i per això us anime que participeu directament i activament en totes les activitats i que ens feu arribar aquelles propostes que vos semblen interessants”. A més, Gomar, convidava als assistents a contactar en les membres de la llista totes les qüestions que es comentem aquesta campanya, “ja que a falta de propostes d’altres grups sols els queda els fake news i el descrèdit sense sentit”. Finalment, també va anunciar la posta en marxa d’una nova depuradora gestionada durant esta legislatura i que en breu començaran les obres d’instal·lació” concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -