Un veí de Bocairent dóna la seua herència al Patronat de la residència de la 3a edat

El veí de Bocairent A. V. V., que va faltar el 9 de febrer passat als 75 anys vidu i sense fills, va declarar en el seu testament hereu únic i universal al patronat municipal encarregat de la gestió de la residència de la 3a edat. El llegat consisteix en l’habitatge del finat, situat en el barri medieval de la localitat, així com una quantitat de diners que passarà als fons econòmics del centre assistencial.

La junta del Patronat va aprovar en la reunió celebrada aquest dilluns, 6 de maig, l’acceptació de l’herència i l’inici de les accions pertinents per a fer-la efectiva. En paraules de l’alcalde, Josep-Vicent Ferre, “Bocairent ha d’estar molt agraït a una persona que va pensar en els pobres i desvalguts del nostres poble per tal d’ajudar-los a millorar la situació de la residència on viuen i passaran els darrers anys de la seua vida”.

La nova junta, que es constituirà després de les properes eleccions municipals, haurà d’acordar la destinació final de la donació, encara que la previsió apunta a una utilització per a materialitzar inversions necessàries per a l’edifici i les instal·lacions que el pressupost ordinari no permet acometre. El centre compta amb 40 places, de les que 38 estan concertades amb la Conselleria de Benestar social de la Generalitat Valenciana.

Arran de la donació, l’alcalde suggereix la creació d’una galeria fotogràfica de protectors de la institució a situar en un dels corredors de la planta baixa de la residència. L’objectiu seria “deixar constància per a les generacions presents i futures de l’exemple d’actitut cívica i desinteressada d’aquest bocairentí”, com conclou Ferre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Bocairent adapta la imatge corporativa als nous formats comunicatius

L’Ajuntament de Bocairent va completar aquest dimecres, 1 de juliol, el procés de redefinició de …