28/02/2024 - 23:19
Més

  Bocairent organitza sesions informatives per dissenyar la reforma dels parcs municipals

  Altres notícies

  Bocairent ha realitzat una sèrie de sessions amb la ciutadania per a dissenyar la reforma dels parcs de la localitat. En les últimes setmanes, la regidoria de Urbanisme ha convocat reunions obertes per a presentar els avantprojectes de reforma dels parcs del carrer Cervantes, del carrer Dos de Maig i de la Derrota. En els tres casos, la presentació per part de l’equip tècnic i de l’alcalde, Xavi Molina, s’ha acompanyat d’un intercanvi idees amb les persones assistents per a incorporar propostes, suggeriments i necessitats.

  D’aquesta manera, es tanca una primera fase del procés de participació, que seguirà amb l’exposició pública en el portal municipal perquè també puguen intervindre veïnes i veïns que no van poder assistir presencialment. El termini previst amb aquesta finalitat arriba fins al pròxim 2 d’octubre. Finalment, també es pronunciarà el Plenari Infantil de Bocairent, que es va constituir al juny passat i que tindrà com a primera tasca debatre sobre els parcs del municipi.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -