23/03/2023 - 11:59
Més
  IniciVall d'AlbaidaBocairentBocairent organitza sesions informatives per dissenyar la reforma dels parcs municipals

  Bocairent organitza sesions informatives per dissenyar la reforma dels parcs municipals

  Bocairent ha realitzat una sèrie de sessions amb la ciutadania per a dissenyar la reforma dels parcs de la localitat. En les últimes setmanes, la regidoria de Urbanisme ha convocat reunions obertes per a presentar els avantprojectes de reforma dels parcs del carrer Cervantes, del carrer Dos de Maig i de la Derrota. En els tres casos, la presentació per part de l’equip tècnic i de l’alcalde, Xavi Molina, s’ha acompanyat d’un intercanvi idees amb les persones assistents per a incorporar propostes, suggeriments i necessitats.

  D’aquesta manera, es tanca una primera fase del procés de participació, que seguirà amb l’exposició pública en el portal municipal perquè també puguen intervindre veïnes i veïns que no van poder assistir presencialment. El termini previst amb aquesta finalitat arriba fins al pròxim 2 d’octubre. Finalment, també es pronunciarà el Plenari Infantil de Bocairent, que es va constituir al juny passat i que tindrà com a primera tasca debatre sobre els parcs del municipi.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit