29/05/2023 - 0:20
Més
  IniciEconomiaRodríguez destaca el positiu impacte del retorn de la fira Textil Hogar...

  Rodríguez destaca el positiu impacte del retorn de la fira Textil Hogar a la Comunitat Valenciana

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat el positiu impacte del retorn de la fira Home Textiles Premium by Textil Hogar a la Comunitat Valenciana, 7 anys després de la seua última celebració a terres valencianes (de 2014 a 2019 es va fer a Madrid, i en 2020 i 2021 no va tenir lloc degut a la pandèmia). En aquest retorn, l’activitat té lloc a les instal·lacions de Fira València, conjuntament amb la celebració de les fires Hàbitat i Espai Cuina.

  El primer edil acudia aquest divendres a la cita anual que reuneix a Espanya milers de visitants i expositors de tot el món. Acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i pel President d’ATEVAL Comunitat Valenciana, Pepe Serna, Jorge Rodríguez visitava els stands de les empreses d’Ontinyent i La Vall d’Albaida, que representen un 25% del total dels expositors de Textil Hogar, i que traslladaven a l’alcalde les seues bones impressions per l’elevada participació i afluència de compradors.

  Jorge Rodríguez recordava que “Ontinyent és seu de la patronal del tèxtil valencià, és la seu del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, i per a nosaltres tornar a tenir més a prop aquesta fira és un fet positiu. La percepció que hem rebut de les empreses és d’un ambient d’optimisme moderat i ganes de seguir treballant i traure oportunitats dels temps complexos. Des de l’Ajuntament seguirem estant al costat de les notres empreses per impulsar l’activitat econòmica i els llocs de treball, i una prova més va a ser la nova convocatòria que va a fer-se al mes d’octubre de les ajudes municipals a la participació en fires i l’elaboració de catàlegs”, manifestava.

  El President d’ATEVAL, Pepe Serna, agraïa el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent al sector i també valorava molt positivament el retorn de la Fira a la Comunitat Valenciana: “hem augmentat els expositors en un 20%, s’han organitzat misions inverses, tenim presència de més de 100 compradors de 44 països de tot el món, així com assistència de revistes internacionals. Hem organitzat una agenda amb més de 1.400 cites amb empreses, i la xifra de visitants esta duplicant les registrades a l’última edició a Madrid. Les sinèrgies amb les fires fires Hàbitat i Espai Cuina també són bones, i el balanç d’aquest retorn no pot ser més que positiu”, concloïa.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit