Imatge d'arxiu

El nou Reglament de Subvencions d’Ontinyent adjudicarà les ajudes en funció de les activitats que es realitzen

El Consell de Benestar Social d’Ontinyent ha tractat diverses qüestions a una reunió ordinària on s’ha destacat la importància de l’elecció dels representants per al Consell de la Ciutat, per poder donar a conèixer als veïns i veïnes d’Ontinyent la situació del municipi i poder proveir d’una major cobertura des dels diferents consells sectorials.

El primer punt tractat ha estat el nou Reglament de subvencions que permetrà repartir les ajudes en funció dels programes i les activitats que es proposen. Segons destacava el regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent, Manuel Ruiz, “el Consell de Benestar Social estudiarà les diverses aportacions rebudes amb els diversos grups polítics per veure quines poden ser assumides i, posteriorment, traslladar-les al Ple per poder ser aprovades.”

L’elecció dels representants del Consell de Ciutat ha estat el segon tema tractat al Consell, on els 9 consells sectorials elegiran un representant i un suplent. D’aquesta manera, ja disposen de representants el Consell Econòmic Social, el Consell Escolar i el de Benestar Social. Rosa Conca, per part de l’Associació de minusvàl.lids d’Ontinyent, serà la nova titular del Consell de Benestar Social i Vicent Sanchis, president d’ADIEM i de la Plataforma de Serveis Socio-sanitaris, serà el nou suplent.

Els 9 consells sectorials han d’elegir un representant i suplent per a que el Consell de Ciutat quede constituït per al mes d’octubre. El Consell de Benestar Social, a més, ha organitzat unes jornades per a la primera setmana d’octubre, on acudiran representants de la Universitat, del Moviment Sindical, dels grups polítics i diferents entitats per a debatre l’actual situació social de benestar a Espanya.  L’objectiu del debat, segons declaracions del regidor de Serveis Socials és aconseguir que “aquest debat siga traslladat a la ciutadania perquè prenga consciència que està en perill degut a les constants retallades que està portant a terme l’actual govern d’Espanya i de la Generalitat”.

Abans d’aquestes jornades, s’efectuarà una comissió reunida en el mes de setembre per concretar les ponències que van a tractar-se posteriorment. Aquesta comissió tindrà lloc al Centre Cultural de la Caixa d’Ontinyent i la data serà anunciada més endavant.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …