20/04/2024 - 3:06
Més

    El PP de la Pobla del Duc insta a Cebrian a declarar zona catastròfica la zona afectada per les gelades

    Altres notícies

    Els regidors del Grup Popular de la Pobla del Duc han sol·licitat a la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián que la zona de cultiu del municipi siga declarada ‘zona catastròfica’ després de les fortes gelades caigudes aquest dijous que han afectat a més de 4.000 fanecades.

    Els populars han sol·licitat a l’Ajuntament la celebració d’un Ple urgent i extraordinari amb l’objectiu que s’inicien els tràmits necessaris per a demanar a la consellera que “actue de forme imminent per a pal·liar una situació que posa en risc l’economia de la localitat”.

    Segons el PP la “forta gelada caiguda aquest dijous, i que segons primeres estimacions, han fet que es perda el 90% de la producció de la collita de kaki, prunes, bresquilles i nectarines” podria condicionar el futur de La Pobla del Duc.

    “És una autèntica ruïna per a l’economia del municipi” han assenyalat al mateix temps que han indicat que les temperatures han caigut per baix dels 3 graus afectant a més de 4.000 fanecades. Els regidors han recordat que el suport del PP a l’agricultura de la localitat ha sigut sempre “incondicional” i han destacat la importància que tenen les infraestructures com a camins i canonades de reg, així com els cultius assajats i productes agrícoles del municipi.

    Per açò, han destacat la necessitat de “posar-se a la feina” perquè les repercussions sobre el sector i les empreses lligades al mateix siga “la mínima possible en aquests casos” ja que podria tenir un gran impacte sobre l’ocupació local.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -