Últimes projeccions de treballs finalistes premis MON-DOC

Esta vesprada a les 18.00h la directora Natalia Regás presenta a Montaverner el seu treball ‘Cinema Mon Amour’, un projecte gravat al llarg de 7 anys en que es reflectix la situació actual de les sales d’exhibició de Barcelona, i per extensió de tot el país. El tancament de les sales de cine i la transformació d’este art i negoci la farà viure experiències irrepetibles en les entranyes de molts cines.

L’últim documental a concurs programat és ‘Más allá del reto de Eva’, que es projectarà a les 19.30h; la història d’una mare que farà l’impossible per a que es continue investigant la cura per a la malaltia del seu fill, una malaltia estranya que afecta a 411 persones en tot el món. Un treball premiat a diversos festivals que serà presentat per Eloi Tomàs, director del mateix, i Eva Giménez, protagonista del documental. Dues grans històries per a tancar la secció competitiva de MON·DOC 2019.

Dijous i divendres es projectaran quatre documentals fora de concurs i dissabte 30 es celebrarà l’entrega de premis i la cloenda del festival.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hui dissabte es projecten els tres primers finalistes de MON-DOC

A les 18.00h comencen, amb ‘Hijas de Cynisca’, les projeccions dels documentals que opten als premis …