08/12/2022 - 18:00
Més
  IniciCulturaCinemaMon-DOC dona a conéixer els documentals premiats d'aquesta edició 'virtual'

  Mon-DOC dona a conéixer els documentals premiats d’aquesta edició ‘virtual’

  El passat dissabte 28 de novembre es va celebrar a Montaverner l’entrega de premis de l’12a edició de MON·DOC, Mostra Internacional de Cinema Documental. En una cerimònia que va comptar amb la presència d’autoritats i entitats culturals, es van fer públics els documentals guanyadors en cadascuna de les categories.

  El premi al Millor Llargmetratge Documental va ser per a “Siempre fuerte, la historia de Pablo Ráez”. Este treball, dirigit per Vladimir Ráez i Miguel Ángel Herández, també va obtindre el premi del públic, els espectadors de MON·DOC van decidir que el documental que descriu la lluita de Pablo Ráez per superar la seua malaltia i aconseguir que els donant de medul·la arriben a un milió, era el mereixedor d’aquest guardó.

  En la categoria de Millor Curt Documental el jurat va triar “El sentido del cacao”, documental d’Alberto Utrera, que també va tindre molt bona resposta del públic.

  L’organització s’ha mostrat molt satisfeta amb el resultat d’esta dotzena edició de la Mostra; tant per l’èxit d’espectadors i espectadores, com per la qualitat dels treballs que s’han projectat, fet que han destacat tant el públic com els jurats dels Premis MON·DOC. Pel que fa al MON·DOC online, que s’estrenava en aquesta edició, ha obtingut una resposta molt bona per part del públic, ja que 723 persones han seguit la mostra en aquesta modalitat. Montaverner tanca esta finestra al món fins l’any que ve i comença a preparar la pròxima edició de MON·DOC.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit