728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Bicicletukada per celebrar el Dia Europeu Sense Automòbil

Bicicletukada per celebrar el Dia Europeu Sense Automòbil

L’Ajuntament d’Ontinyent ha organitzat una “bicicletada” i activitats amb batukada per commemorar el Dia Europeu sense cotxes el pròxim 22 de setembre. Les activitats començaran a les 10:30h al carrer Sant Antoni amb un taller de batukada a càrrec de Batukem. La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, explicava que “des del Govern d’Ontinyent hi ha una aposta ferma per la mobilitat sostenible i en esta línia d’acció treballem durant tot l’any. A més, creiem que s’han de celebrar estos dies per impulsar la conscienciació i sensibilització mediambiental entre la ciutadania”.

La “bicicletada” començarà al carrer Sant Antoni a les 11:30h i recorrerà, entre altres, la Plaça de la Coronació, la Plaça Major, el carrer Pintor Segrelles, el Dos de Maig, Sant Pasqual o Capellans, i finalitzarà de nou al carrer Sant Antoni. Per a participar serà necessari inscriure’s, de manera gratuïta, al mateix punt d’eixida de 11:00 a 11:30 hores.

Folgueras, que agraïa la col·laboració del col·lectiu Ontinyent en Bici, l’Associació Veïnal del Poble Nou i l’empresa QD Global, convidava a tota la ciutadania a participar en aquesta activitat saludable i respectuosa amb el medi ambient: “serà una jornada festiva en la qual també s’ha programat la celebració d’una batukada participativa amb Batukem on els assistents podran portar qualsevol instrument de percussió com maraques o panderetes per formar una tremenda batukada”, avançava. El dia acabarà amb el sorteig d’un kit de conversió per a bicicleta elèctrica així com 2 fars potents per a bicicleta.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Una zona verda permet comunicar Sant Francesc amb el parc de donants de sang

Amb els treballs executats amb mà d'obra de l'Ajuntament s’han instal·lat 30 arbres autòctons, 2 taules de pícnic, papereres i aparcaments de bicicleta