20/05/2024 - 5:00
Més

  La III mostra de Cinema de Medi Ambient d’Ontinyent (MOCMAO) implicarà a nombroses associacions

  Altres notícies

  La 3a Mostra de Cinema de Medi Ambient a Ontinyent (MOCMAO) tindrà lloc del 19 al 25 de maig, i com en les anteriors edicions pretén aportar una mirada cinematogràfica cap a qüestions mediambientals que tenen rellevància en la nostra vida i en la del planeta.El MOCMAO 2014 és un projecte de la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent,  que compta amb el suport de Caixa Ontinyent i el Cine Club Utiye, i amb la col·laboració de nombroses associacions i entitats locals i comarcals.

  Al llarg de  tota la setmana associacions com les Ames de Casa i instituts s’aproparan fins al Centre Cultural Caixa Ontinyent per a gaudir de projeccions adequades a cada públic. A més, el MOCMAO  també s’aproparà a les seus de les associacions veïnals d’Ontinyent, per aplegar de manera directa al públic de cada barri. L’acte central del MOCMAO 2014 serà el divendres 23 de maig a les 20h al Centre Cultural Caixa Ontinyent quan es presentarà un documental sobre els “Horts urbans d’Ontinyent” i tindrà lloc l’actuació de l’humorista i monologuista Eugeni Alemany.

  Fran Quesada, regidor de Sostenibilitat, ha explicat que “aquesta tercera edició de la mostra suposa un consolidació del projecte i una aposta per seguir creant vincles amb nombroses associacions per a fer del MOCMAO un projecte col·lectiu. A totes elles els donem les gràcies per la seua implicació”, afirma. “Hem diversificat l’oferta d’activitats i de temàtiques dels documentals per a intentar aplegar a tots els públic. En definitiva d’allò que es tracta és d’abordartemàtiques mediambientals també des d’una vessant lúdica”.

  A més de la regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent,  Caixa Ontinyent i el Cine Club Utiye al MOCMAO 2014 hi col·laboren Colla Ecologista l’Arrel, Coordinadora Ecologista de la Vall d’Albaida (CEVA), Centre Excursionista d’Ontinyent, Ontinyent en Bici, Associació Veïnal Barri Sant Josep, Associació de Veïns El Llombo, Associació de Veïns Barri de Sant Rafael, Associació de Veïns del Poble Nou, Associació de Veïns del Barri de la Vila, Ames de Casa d’Ontinyent, Assemblea Joves Meruts i Agrupació Fotogràfica d’Ontinyent.

   

  “MIRA AL RIU” I EMPORTA’T UN PREMI

  La programació del MOCMAO 2014 inclou l’oportunitat de participar a un concurs de fotografia titulat “Mira al riu”, que té com a objectiu subratllar fotogràficament els valors dels paisatge que es creen al voltant del riu Clarià, la flora i fauna que hi habita i el patrimoni arquitectònic que l’envolta, principalment al seu pas per Ontinyent.

  El participants cal que envien una imatge en format JPEG amb un pes no inferior a 3 megabites. Les fotografies a concurs s’enviaran al mail mocmaontinyent@gmail.com abans del 20 hores del dijous 22 de maig. Cada fotografia anirà acompanyada del nom i cognoms de l’autor o autora, DNI i telèfon de contacte, i s’indicarà el lloc on es va fer la fotografia.

  S’han establert 3 seccions i els seus premis són: Millor paisatge: 100€ / Millor fotografia de detall: 100€ / Millor fotografia infantil (menors 12 anys): 50€. Les bases íntegres del concurs així com tota la informació de la mostra es pot trobar a http://mocmao.blogspot.com.es/

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -