12/06/2024 - 20:50
Més

  Transformació educativa a Ontinyent: el CEIP Bonavista estrena millores amb un dia festiu

  Altres notícies

  El CEIP Bonavista d’Ontinyent ha celebrat la finalització de les seues obres de millora amb una jornada de portes obertes que ha permès a la ciutadania conèixer de primera mà les noves instal·lacions, culminant així 30 anys de reivindicacions. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava aquest dissabte que la inversió de 3.8 milions d’euros finançada per la Generalitat Valenciana a través del pla “Edificant”, ha transformat l’escola en un centre educatiu de primer nivell, posant de manifest la seua satisfacció pel resultat dels esforços i la paciència de la comunitat educativa.

  Les millores han inclòs l’ampliació de les aules, la creació d’espais complementaris, una nova zona de jocs infantils, la millora de l’accessibilitat i la instal·lació de sistemes de climatització, a més de la reparació estructural i estètica d’elements com la coberta del gimnàs. També s’ha afegit una nova aula de 130 m² dedicada a usos pedagògics, augmentant així les capacitats del centre per oferir una educació de qualitat.

  Durant la jornada de portes obertes, que va començar a les 10:00 hores, els visitants van poder gaudir d’una sèrie d’activitats que van incloure exhibicions de robòtica, rítmica i funky, així com de bàsquet i tennis. A més, es va oferir una degustació de xurros amb xocolata i una mostra de dibuixos realitzats per l’alumnat del centre. El grup “Bala la Ferralla” va cloure l’esdeveniment amb una actuació que va amenitzar la celebració.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -