19/07/2024 - 7:33
Més

  Ontinyent organitza el sisé curs de manipulador d’aliments

  Altres notícies

  L’oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València, ha posat en marxa la VI edició del curs de manipulador d’aliments. El programa de formació en higiene alimentària estarà impartit per l’Escola de Negocis Lluís Vives el pròxim dimecres 23 de juliol en horari de 9 a 15h a l’edifici CREC (Centre de Referència Econòmica de la Ciutat d’Ontinyent), al carrer Maians, 19- primera planta.

  El curs de manipulador d’aliments va dirigida als sectors de comerç i hosteleria, té una durada de sis hores i el seu preu és de 30 euros. La manipulació d’aliments, el risc de contaminació, les malalties alimentàries, el control de qualitat dels aliments, els requisits generals i les característiques de les instal·lacions, les regles higièniques del manipulador d’aliments, la compra, recepció, emmagatzematge i conservació dels aliments, el manteniment i les condicions especials de la manipulació d’aliments són els continguts que es tractaran la curs.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -