23/04/2024 - 20:18
Més

    El BLOC JOVE celebra aquest cap de setmana el seu Xè Congrés

    Altres notícies

    El proper dissabte 19 de juliol el BLOC JOVE celebrarà a Tavernes de la Valldigna (La Safor) el seu Xè Congrés (extraordinari), que porta per lema “Enfortim el present, assolim el futur”. En aquesta cita, els joves valencianistes, progressistes i ecologistes definiran la seua estratègia de cara al futur, així com la coordinadora nacional que encapçalarà el projecte.
    Aquest esdeveniment s’ha qualificat de “fita històrica” per la mateixa Comissió Organitzadora del Congrés, ja que “s’obri el Congrés i l’Organització a la participació de qualsevol jove, amb independència de la seua militància o no en algun dels partits que conformen COMPROMÍS”. A més, s’introduiran canvis importants en el funcionament orgànic i organitzatiu del BLOC JOVE, per exemple, en la seua denominació.
    Per la seua part, el col·lectiu comarcal del BLOC JOVE a la Vall d’Albaida, ara integrat dins de Joves amb Compromís de la Vall d’Albaida, ha animat tota la militància i simpatitzants de la comarca a acudir i participar de manera activa al congrés, tot considerant que “el jovent valldalbaidí també ha de sumar al canvi polític i social tan necessari al País Valencià”.
    Tota la informació relacionada amb el Xè Congrés del BLOC JOVE es troba al web www.mescompromis.com, i també es podrà seguir a Twitter amb el hastag #XcongresBJ.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -