Imatge d'arxiu d'un acte electoral socialista la parc Pere IV

Ontinyent acull un acte de la campanya “El moment socialista, la força de les comarques”

Els socialistes d’Ontinyent i La Vall d’Albaida participaran aquest diumenge 16 de desembre a un acte de la campanya «El Moment socialista, la força de les comarques». Es tracta d’un encontre que comptaria amb les intervencions del Secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, el Secretari General del partit a La Vall d’Albaida, Antonio Esquinas, i l’alcalde de la ciutat i candidat a l’alcaldia pels socialistes, Jorge Rodríguez. 

A l’acte, que tindrà lloc al Centre Ocupacional del carrer Joan XXIII d’Ontinyent, des de les 10:00 hores, també es comptarà amb la presència de la Secretària General dels socialistes d’Ontinyent, Rebeca Torró, qui explicava que “es tracta d’un acte que ja ha tingut lloc en La Costera-La Canal, L’Horta Sud, La Marina Baixa o L’Alcalatén-Millars, i que aquest diumenge a Ontinyent es repassarà els avanços assolits pels governs socialistes al front de les diferents administracions. Els socialistes hem fet una molt bona gestió que cal posar en valor, i ara cal treballar per consolidar els canvis que s’han vingut fent i continuar sent garantia de creixement i transformació de la societat a partir del mes de maig”, destacava. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …