El Pla d’Ocupació aconsegueix la unanimitat dels membres del Consell Econòmic i Social d’Ontinyent

0

El Pla d’Ocupació i Reactivació Econòmica d’Ontinyent ha superat amb nota l’examen dels consens. El Consell Econòmic i Social, l’organ on estan representants els agents socio-econòmics i els grups polítics, va aprovar ahir per unanimitat un pla, impulsat des del Govern d’Ontinyent, però que ha acabat sent “un pla de tots”, segons va destacar l’Alcalde i Regidor de Promoció, Jorge Rodríguez, en acabar la darrera reunió del CES abans de l’estiu.

Rodríguez va agrair l’esforç i les aportacions de cadascú dels membres del CES que, segons va incidir, han “enriquit i complementat el document inicial”. En aquest sentit, l’Alcalde ha volgut remarcar la voluntat de consens que en tot moment s’ha perseguit a l’hora de confeccionar el document finalment aprovat pel CES, acord que ara ha de passar pel plenari del mes de juliol. El Pla d’Ocupació i Reactivació Econòmica d’Ontinyent es va remetre el passat 19 de juny als membres del CES i als portaveus del grups polítics municipals. Perquè tingueren temps d’analitzar-los i fer aportacions, per part del Govern es va donar un marge de temps de vora 20 dies, fins que el 8 de juliol es va convocar la primera reunió. La última i definitiva sessió del CES va celebrar este dijous, on es van analitzar els canvis i les modificacions presentades, moltes de les quals van ser incorporades al document definitiu.

En aquest sentit, el primer tinent-alcalde i regidor d’Hisenda, va comentar que “el fet d’aprovar un pla com aquest per unanimitat i després d’un debat demostra que tots no governem igual i que hi ha diferents maneres d’entendre la gestió municipal”, i ha volgut també “agrair el treball dels membres del CES, que conforme manifestaren alguns d’ells, estan molt satisfets del seu funcionament i de la tasca realitzada estos tres anys”, va afegir.

Per la seua banda, l’Alcalde, com a president del CES, va proposar a la resta de membres que el document es presente la propera setmana de manera conjunta, en un acte en el Palau de la Vila per tal de simbolitzar el que és un Pla d’Ocupació Econòmica i Reactivació d’Ontinyent “compromés amb la ciutat i fruït de la voluntat de tots, agents socio-econòmics i grups polítics, d’eixir endavant de manera conjunta i anteposant la necessitat de generar un marc de diàleg i consens entre tots que és allò que ens està demanant la ciutadania”, ha ressaltat Jorge Rodríguez.