728×90 caixa onti
Home > Educació > Ontinyent és posada com a exemple Estatal de Ciutats Educadores

Ontinyent és posada com a exemple Estatal de Ciutats Educadores

La ciutat d’Ontinyent ha estat posada com a exemple d’impuls a la FP en la XIII Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores que tenia lloc aquest dijous i divendres a la ciutat de Lleida. El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, participava en la trobada, que baix el lema “Repensar la ciutat” comptava amb la participació de més de 250 participants procedents de 86 municipis diferents, a més d’experts i professionals per a reflexionar sobre el paper que tenen els governs locals en la construcció de la ciutat educadora com a model de municipi.

Borrell, qui acudia acompanyat de la Tècnica Municipal d’Educació, Emília Tortosa, participava en la taula rodona “Un model d’impuls de la Formació Professional des del món local”, on es donava a conèixer les actuacions que s’estan realitzant a Ontinyent per a l’impuls de la Formació Professional, com ara la Fira de l’Estudiant de la Setmana Pedagógica. El regidor declarava que “és molt interessant compartir experiències amb un grapat de municipis innovadors i que tenen l’educació i la formació com un dels seus principals pilars” i destacava que “Ontinyent continuarà treballant a l’àmbit educatiu per a aconseguir una ciutat més igualitària, inclusiva i amb les millors condicions de futur possibles”.

L’encontre era inaugurat amb la conferència “La urbanització al segle XXI: repensar la ciutat” a càrrec del ex director executiu d’ONU-Hàbitat i ex Ministre d’Indústria, Comerç i Turisme, Joan Clos. A més la trobada abordava altres temes com la infància a les ciutats, l’acompanyament a famílies en la construcció d’una ciutat educadora, el treball dels ajuntaments per a compensar desigualtats, l’organització municipal d’un municipi membre de la Xarxa o la formació artística com a cohesionador social, entre altres. Ontinyent forma part de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores des de 2007. La xarxa té entre els seus objectius proclamar i reclamar la importància de l’educació en la ciutat i posar en relleu els vessants educatius dels projectes polítics de les ciutats associades.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

Actualitzen l’enllumenat de Martínez Valls i José Iranzo per reduïr el consum elèctric

El nou enllumenat dels carrers Martínez Valls i José Iranzo redueix un 68% el consum i augmenta un 30% el rendiment lumínic