fira comarques 2019
Home > Educació > La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2018

La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2018

El Campus d’Ontinyent acollia aquest dimecres l’acte de lliurament dels Premis InnovatiOnt 2018 a l’Excel·lència dels Treballs de Fi de Grau de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per la innovació i configuració de territoris intel·ligents. A l’acte de lliurament, acudia el regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, qui junt al responsable de l’Obra Social de Caixa Ontinyent, Roberto Sanz han lliurat este reconeixement als estudiants Sergio Doria Borrell pel seu treball “Viabilidad de una marca agroalimentaria de calidad territorial: ¿El futuro de la Vall d’Albaida? i a Tanash Utamchandani Tulsidas per “Liderazgo innovador en la gestión y desarrollo de la innovació en el siglo XXI”.

Els premis InnovatiOnt tenen com a objectiu reconèixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en treballs que versen sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent. Després del lliurament dels premis tenia lloc una conferència sobre la desigualtat regional a Espanya a càrrec del catedràtic d’Història Econòmica, Daniel Tirado.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comunicat de les penyes de l’Ontinyent C.F.

La Directiva de l'Ontinyent ignora els socis i els estatuts del club.