12/06/2024 - 19:53
Més

  La Plataforma per la Reindustrialització Territorial impulsa l’aprenentatge mutu entre empresaris de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, que integra COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), FEDAC (Federació Empresarial de les Comarques de L’Alcoià i El Comtat) i IBIAE (Associació d’Empresaris Foia de Castalla), ha iniciat una sèrie de visites a diferents poblacions de les seues comarques. L’objectiu és que les associacions puguen aprendre unes de les altres a través de l’experiència compartida en el desenvolupament i modernització de les àrees industrials.

  Recentment, aquesta col·laboració s’ha manifestat en una reunió a Castalla, on IBIAE ha exposat la evolució del Polígon I EGM La Foia de Castalla, destacant les seues necessitats i els avenços aconseguits. Aquest polígon industrial, promogut per IBIAE i pels seus propis propietaris, ha estat un exemple de gestió i modernització d’àrees industrials sota la normativa pionera de la Comunitat Valenciana, la Llei 14/2018.

  Durant la visita, també es va discutir sobre la nova subestació elèctrica ST Castalla, una infraestructura clau que suportarà el desenvolupament de l’eix industrial de la zona amb una capacitat de 220/132 kv i una extensió de 22.220 metres quadrats. Aquesta iniciativa destaca la importància de les infraestructures adequades per al creixement i la sostenibilitat industrial del territori.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -