728×90 caixa onti
Home > Cultura > Visites teatralitzades per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa

Visites teatralitzades per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa

Divendres passat, Bocairent va estrenar les “Nits de Jaume I”, una iniciativa del departament de turisme de la Mancomunitat per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa, on s’està fent promoció sobre la platja. Unes visites que recorreran cada divendres al llarg de juliol, agost i setembre a el laberint islàmic de Bocairent, el castell de la Tearra Blanca d’Albaida, el castell de les batalles i els miracles de Llutxent i que proposa una història de fantasia per a tota la família a Ontinyent. Com explica el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «Oferim un producte proper, gratuït, cultural i familiar per a trencar amb la rutina del sol i platja».


Al llarg del recorregut, que s’inicia a les 20 hores a les portes dels ajuntaments, els visitants es trobaran amb diferents personatges històrics per a narrar-los allò que estan contemplant. A més, aquells que completen la visita als quatre pobles, seran obsequiats amb una faltriquera artesa confeccionada per a l’ocasió amb un dolç premi en l’interior. Per a seguir les rutes és suficient amb inscriure’s fins al dijous anterior a la ruta a migdia en www.valldalbaida.com. Les visites tenen una duració d’hora i mitja i les places estan limitades a cinquanta persones.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mostra Internacional de Titelles porta “La Celestina” a Ontinyent

L’obra per adults de Bambalina Teatre Practicable arribarà avui divendres a la Sala Gomis