fira comarques 2019
Home > Cultura > Visites teatralitzades per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa

Visites teatralitzades per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa

Divendres passat, Bocairent va estrenar les “Nits de Jaume I”, una iniciativa del departament de turisme de la Mancomunitat per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa, on s’està fent promoció sobre la platja. Unes visites que recorreran cada divendres al llarg de juliol, agost i setembre a el laberint islàmic de Bocairent, el castell de la Tearra Blanca d’Albaida, el castell de les batalles i els miracles de Llutxent i que proposa una història de fantasia per a tota la família a Ontinyent. Com explica el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «Oferim un producte proper, gratuït, cultural i familiar per a trencar amb la rutina del sol i platja».


Al llarg del recorregut, que s’inicia a les 20 hores a les portes dels ajuntaments, els visitants es trobaran amb diferents personatges històrics per a narrar-los allò que estan contemplant. A més, aquells que completen la visita als quatre pobles, seran obsequiats amb una faltriquera artesa confeccionada per a l’ocasió amb un dolç premi en l’interior. Per a seguir les rutes és suficient amb inscriure’s fins al dijous anterior a la ruta a migdia en www.valldalbaida.com. Les visites tenen una duració d’hora i mitja i les places estan limitades a cinquanta persones.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ajuda del 1’5% Cultural permetrà completar totalment la restauració de la Muralla Nord

Ontinyent ha acceptat en el ple extraordinari d'aquest dimarts la concessió d’una subvenció de 982.000 euros per al projecte de Restauració de la Muralla Nord i millora d'accessibilitat al barri de La Vila.