30/05/2024 - 14:54
Més

  Escena Erasmus torna a Ontinyent per cinquè any consecutiu

  Altres notícies

  El projecte teatral europeu de la Universitat de València “Escena Erasmus”feia parada per cinquè any consecutiu al Teatre Echegaray d’Ontinyent per a  presentar el passat divendres el seu últim espectacle, ‘Una cançó per a Europa’, dins de les activitats culturals del programa Unisocietat del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la UV. L’assistència d’alumnat de les diferents titulacions del Campus d’Ontinyent i del programa Unisocietat va permetre omplir les butaques del recinte.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “Escena Erasmus és un dels projectes culturals més singulars de la Universtitat de València, que ajuda a activar la consciència i l’esperit crític de la ciutadania, i que en aquest cas ens ha acostat una comèdia amb cançons en directe que pretén ser un crit d’optimisme davant l’auge de l’extrema dreta”. ‘Una cançó per a Europa’ és un espectacle interpretat per 16 actors i actrius de 7 nacionalitats diferents (Etiòpia, Alemanya, Noruega, Gàmbia, Itàlia, França i Espanya), que treballen per demostrar sobre l’escenari que és possible treballar junts i superar les diferències.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -