29/11/2023 - 3:11
Més

  La periodista de RTVE Montserrat Boix participarà aquest dimecres a la IV Escola Feminista

  Altres notícies

  La periodista de RTVE Monsterrat Boix participarà aquest dimecres a la IV Escola Feminista d’Ontinyent. Ho farà a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, on durà a terme la ponència “Prostitución y trata. La responsabilidad de los medios de comunicación”, en la què abordarà el paper dels mitjans de comunicació en les informacions sobre prostitució i trata de persones, amb entrada lliure.

  Boix, treballa als informatius de RTVE en l’apartat d’informació internacional; és delegada d’igualtat, diversistat i inclusio de RTVE i té una ampla experiència en accions lligades al feminisme, com ara la creació de la web “Dones en xarxa”, a més de ser creadora del concepte “ciberfeminisme social”. La ponent serà presentada per la subdirectora del diari Levante-EMV, Isabel Olmos, qui també dirigirà el col·loqui posterior.

  La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Natàlia Enguix, animava a la ciutadania “a acudir a aquesta nova ponència dins l’Escola Feminista, i escoltar una de les veus més autoritzades a Espanya per parlar sobre el paper dels mitjans tant digitals, com gràfics, premsa i ràdio en les informacions al voltant de la prostitució i la tracta de persones”. Serà la tercera i última de les ponències de la IV Escola Feminista d’Ontinyent, que inclourà també un acte de cloenda al Museu Tèxtil el 10 de maig amb l’espectacle “Ser más hombre. Una cuestión musical”, de la companyia Los Blandengues, i l’actuació de la DJ valenciana Nonai Sound.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -