23/07/2024 - 10:18
Més

  Jorge Rodríguez anuncia la homologació de la piscina coberta i la remodelació del pavelló amb fons europeus

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent i candidat d’Ontinyent Ens Uneix, Jorge Rodríguez, ha anunciat que les obres de remodelació integral previstes a la piscina coberta municipal serviran per homologar-la per a competicions oficials. Així mateix va avançar que el pavelló del Poliesportiu serà sotmés a una remodelació dels seus espais gràcies a un projecte en què es treballa i per al que se sol.licitarà altra ajuda europea. Són algunes de les línies de treball per a la propera legislatura que Jorge Rodríguez explicava a prop de 30 associacions i entitats esportives locals en una reunió que tenia lloc al trinquet municipal, dins del cicle d’encontres que l’alcalde està duent a terme de manera prèvia a l’elaboració del programa electoral d’Ontinyent Ens Uneix per a les eleccions del 28 de maig.

  Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat per diversos regidors i membres de la llista vinculats a l’esport (Óscar Borrell, Ferran Gandia, Begoña Muñoz i Alfonso Soler), també explicava altres línies d’acció com l’impuls al vincle i treball conjunt entre els clubs esportius i la Universitat de València, que compta amb una titulació al Campus d’Ontinyent directament vinculada a l’activitat esportiva (Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). En aquest sentit, es crearà una comissió per impulsar la formació en àmbit esportiu i la relació de l’alumnat amb els clubs, afavorint per exemple que els treballs de final de carrera puguen atendre necessitats de les entitats esportives locals, plantejant-se també l’impuls a una línia de beques d’àmbit esportiu des de la Fundació Universitària Campus Ontinyent.L’alcalde també explicava que està treballant-se en una subvenció del Consell Superior d’Esports vinculada al turisme esportiu sostenible.

  El cap de llista d’Ontinyent Ens Uneix destacava l’ambient cordial i constructiu de l’encontre, al qual es van replegar diferents impresions, suggerències i peticions que seran tingudes en compte a l’hora d’elaborar el programa per a la següent legislatura. El regidor d’Esports i membre de la llista, Ferran Gandia, destacava l’alta participació en la reunió, on es repassaven “els 4 anys de contacte directe amb les entitats i associacions” dut a terme de de la regidoria que han gestionat Óscar Borrell i ell mateix, “una bona comunicació que volem mantenir la propera legislatura”, manifestava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -