Els propers 28 i 29 d’octubre a les 22.30 h. i 19.30 h. respectivament, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent retrà homenatge al músic més internacional que ha tingut la ciutat d’Ontinyent al llarg de la seua història, amb motiu del 225 aniversari del seu naixement.

gomis-imatgePer fer-ho estarà acompanyada de solistes del Cor Nacional d’Espanya, entre ells la soprano Francesca Calero, artista polifacètica solista habitual de l’Orquestra i Cor Nacional d’Espanya que ha obtingut un disc de platí amb la companyia lírica Pópera; el contralt d’origen libanès Negar Mehvaran, que ha actuat amb Anne Sophie Von Otter i ha estrenat l’obra “The vouring time” de Josep Vila; el polifacètic tenor de procedència cubana, Ariel Hernández, cap de corda dels tenors; i el baix Manuel Torrado, director del grup de música antiga Capella Ibérica.

Segons explica el director titular de l’orquestra, Saül Gómez, “el programa del concert, suposarà un repàs per les obres que reflexen l’avanç de Josep Melcior Gomis per les diferents ciutats on va viure: Ontinyent, València, Madrid, Paris i Londres. En aquest sentit el repertori girarà al voltant de les seues òperes Le Revenant i Le diable a Seville”.

Pel que fa a les entrades, numerades, estan a la venda a caixaontinyent.es i a AD LIBITUM i tenen un preu de 13€ per al públic general. Al mateix temps l’orquestra ofereix un preu reduït de tan sols 7€ en concepte de Butaca Jove per fomentar l’assistència als concerts per part del públic més jove.

Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent