04/05/2024 - 12:12
Més

    Jorge Rodríguez i el seu equip es reuneixen amb representants dels col·lectius juvenils

    Altres notícies

    Els socialistes d’Ontinyent inclouran al seu programa electoral impulsar l’ús de la Sala Gomis (antiga Sala Multiusos) com a espai d’activitats per als i les joves de la ciutat. Aquesta és una de les conclusions de l’encontre que l’alcalde i candidat a la reelecció, Jorge Rodríguez, mantenia al rehabilitat Alberg Perú amb més de 20 representants d’associacions i entitats juvenils de la ciutat, dins el programa #ontinyentmarcaelcami, que ja ha replegat les inquietuds de més de 300 membres d’associacions de tot tipus per elaborar un programa “que reflexe al màxim a la societat”.

    Jorge Rodríguez acudia acompanyat per diversos membres del seu equip com Joan Sanchis, Juan Pablo Úbeda, Óscar Borrell, Katty Ushiña i Anna Mengual, en un encontre que tenia lloc en un espai, l’Alberg Perú, que estava paralitzat i s’ha recuperat per al seu ús en esta legislatura per joves i alberguistes.

    A la reunió es repassava l’impuls donat pel Govern d’Ontinyent a les polítiques de joventut en una legislatura a la qual s’ha reactivat el Consell Local de la Joventut i s’ha estat molt sensible a les demandes dels i les joves, atenent peticions com l’ampliació de l’oferta universitària, l’impuls a accions de foment de l’ocupació com el Pla Jove o la realització de festivals de música amb una oferta ampla i variada.

    Quant a les propostes que van sorgir i que seran replegades pels socialistes al seu programa, destaca l’aprofitament de la Sala Gomis per part dels joves per a concerts, assaigs, representacions teatrals i altres activitats. També es va parlar del foment de les polítiques de joventut de manera transversal a les diferents àrees municipals, transcendint la consideració de “sector”.

    Amb aquesta són ja onze les reunions celebrades per l’Alcalde i candidat a la reelecció pels socialistes d’Ontinyent amb més de 300 representants de distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat, com ara la indústria, la construcció i els professionals liberals, els sindicats, l’automòbil, l’educació, els majors, els comerciants, els hostelers, l’esport i els joves.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Plataforma per la Reindustrialització Territorial impulsa l’aprenentatge mutu entre empresaris de la Vall d’Albaida

    La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, que integra COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida), FEDAC (Federació Empresarial de...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -