12/06/2024 - 21:15
Més

  Suport integral per a les associacions a Ontinyent amb la nova oficina d’atenció

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent inaugurarà aquest divendres la nova Oficina d’Atenció a les Associacions, una iniciativa impulsada pels regidors de Govern Obert, Juan Pablo Úbeda, i de Participació Ciutadana, Inma López. Aquesta oficina està destinada a proporcionar assistència tècnica i suport a les entitats locals, especialment en la gestió i sol·licitud d’ajudes públiques.

  La nova oficina operarà amb un equip de tres persones i oferirà serveis tant de manera telefònica com presencial. Els interessats podran contactar-se telefònicament els dimarts i dijous, de 8:30 a 10:00 hores i de 14:00 a 15:00 hores, o bé per correu electrònic. També es podrà sol·licitar cita prèvia per a una atenció més personalitzada.

  Juan Pablo Úbeda ha explicat que aquest servei no solament facilitarà la sol·licitud d’ajudes, sinó que també proporcionarà les eines necessàries per a la gestió i justificació d’aquestes, un aspecte clau per a la sostenibilitat de les associacions. D’altra banda, Inma López ha destacat que la idea de l’oficina sorgí després de diverses reunions amb el teixit associatiu local, demostrant així el compromís del govern local en escoltar i respondre a les necessitats de la ciutadania.

  L’iniciativa Ontinyent Participa ha estat clau en aquest procés, amb una participació ciutadana que aquest any ha batut rècords, rebent un total de 355 propostes. Això subratlla la importància d’una comunicació efectiva i bidireccional entre l’ajuntament i els ciutadans, essencial per al desenvolupament d’una gestió municipal transparent i inclusiva.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -