30/05/2024 - 15:56
Més

  La Junta de Govern de la Diputació de València aprova 1’7 milions d’euros en subvencions directes per a Ontinyent

  Altres notícies

  La Junta de Govern de la Diputació de València aprovava aquest dimarts un total de 1’7 milions d’euros en subvencions directes per a l’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la delegada de l’àrea de Cooperació Municipal, Vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana i portaveu d’Ens Uneix, Natàlia Enguix. En concret, es tracta d’un acord per subvencionar amb 748.246,35 euros la renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer José Simó Marín; 633.547 euros per a millores de la mobilitat per als vianants i calmat dels trànsit als carrers que confornem les illes del grup d’habitatges de Ramón-Llín; i 326.824 euros l’urbanització del carrer Músic Úbeda i la parcel·la del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent on s’emplaçarà la 2ª fase del museu i el nou Centre de Formació.

  Natàlia Enguix posava en valor la importància i necessitat d’unes actuacions “que milloraran l’espai per als i les vianants, contribuint a tenir una ciutat més segura i còmoda per a les persones”. Al seu torn d’intervenció, Enguix lamentava les crítiques de l’oposició a la Diputació, des d’on PSPV-PSOE i Compromís no donaven suport a les inversions i votaren en contra de la seua inclusió a la Junta de Govern.

  Enguix recalcava esperar “que els companys de Compromís i el PSOE d’Ontinyent i la Vall d’Albaida ens donen l’enhorabona pels diners i les inversions que portarem a Ontinyent i la Vall d’Albaida. No espere altra cosa, perquè estem ací per a treballar pels interessos d’Ontinyent i la Vall, amb un acord de govern que vosaltres mateixos –dirigint-se a l’oposició- també anàveu a aprovar si estàveu en el govern, però ara que no esteu ja no us sembla tan bé. Nosaltres no demanem amnisties, nosaltres demanem inversions per al nostre poble i les nostres comarques. Estem ací per a defensar els interessos d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Ho diré ací i on faça falta”, remarcava.

  Des d’Ens Uneix es valorava positivament el compliment de la paraula donada pel President de la Diputació, Vicent Mompó, “amb llum i sense cap problema, donant compte a la Junta de Govern perquè siga públic i amb constància de totes i tots, perquè no hi ha res que amagar, enlloc d’atorgar-se estes ajudes per decret, com s’ha fet en el passat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -