30/05/2024 - 14:40
Més

  Ontinyent contractarà 19 treballadors per a la Piscina Municipal durant l’estiu

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a publicar les bases que han de regir els processos de selecció per a la contractació del personal necessari per al període d’estiu de la Piscina Municipal. Es tracta d’un total de fins a 19 places, repartides entre fins a 3 vigilants de taquilles i 2 de manteniment; fins a 7 socorristes ; fins a 2 graduats o graduades en Infermeria/ATS/DUE ; i fins a 5 monitors o monitores de natació. Les places de vigilant de taquilles estan reservades a personal amb discapacitat igual o superior al 33%.

  El termini de sol·licituds per a participar en aquest procés selectiu començava aquest dilluns 15 d’abril i finalitzarà divendres de la setmana vinent, dia 26 d’abril. La piscina enguany romandrà oberta del 8 de juny al 4 de setembre, ambdós inclosos. Les bases aprovades així com el model d’instància a emprar estan disponibles a la web municipal www.ontinyent.es, al registre d’entrada de l’Ajuntament i a l’oficina PROP de la ciutat, recomanant-se que la presentació d’instàncies es faça electrònicament a https://www.ontinyent.es/va/pagina/piscina-2024. El Regidor d’Esports, Ferran Gandia, animava a les persones interessades a presentar-se a aquest procés selectiu.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -