L’Ajuntament i la UV organitzaran la fira “Universalut” per promoure hàbits saludables

L’Ajuntament d’Ontinyent a través d’Alcaldia i de les regidories d’Educació i Sanitat organitzarà junt a la Universitat de València la fira “Universalut” destinada a promoure hàbits saludables entre la població local mitjançant activitats i consells proporcionats pels estudiants universitaris dels graus de Farmàcia, Ciència i Tecnologia en Aliments i Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat de València. 

Este matí, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez junt als Regidors d’Educació i Sanitat, Óscar Borrell i Matilde Francés mantenien una reunió amb el vicerector de Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, per acordar el dia de celebració d’esta fira i coordinar detalls organitzatius. “Universalut” tindrà lloc el pròxim 1 d’abril a la Plaça de la Coronació, la qual es dividirà en àrees amb temàtiques específiques per portar a terme diverses activitats lúdiques amb tallers que exposaran qüestions sobre manteniment de la salut, aliments poc saludables i oferiran, entre d’altres aspectes, nocions sobre seguretat alimentària. 

Esta activitat s’emmarca tindre de l’estratègia europea de “ciutats saludables” posada en marxa per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), per integrar la salut com una consideració fonamental en totes les polítiques municipals. Cal recordar, que Ontinyent es va adherir en 2016 a la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, una entitat impulsada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i el Ministeri de Sanitat per tal de promoure precisament l’estratègia europea.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les Biblioteques d’Ontinyent incorporen 600 llibres per educar en igualtat

Ontinyent incorpora 600 llibres aptes per a l’educació en igualtat als espais Violeta de les …