11/12/2023 - 17:06
Més

  Carles Xavier López parla sobre “Solidaritat en temps de crisi” al marc de la campanya “Pobresa Zero”

  Altres notícies

  Per primera vegada l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha unit oficialment i dona suport a la campanya “Pobresa Zero” de lluita per l’erradicació de la pobresa. Aquesta campanya, (organitzada a Ontinyent com una activitat conjunta dels Consells de Benestar Social i Cooperació, amb el suport de la Regidoria de Política Social) té la seua màxima expressió amb la xerrada “Solidaritat en temps de crisi” que tenia lloc ahir al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a càrrec de Carles Xavier López Benedí (Ex President de la Coordinadora Valenciana d’ONGD’s i portaveu de la campanya Pobresa Zero). A la xerrada López va estar acompanyat per la responsable de la Regidoria de Política Social, Paula García, i la tècnica Benestar Social María Ballester, i va comptar amb l’assistència d’alumnat de Secundària, representants d’entitats socials i ciutadania en general.

  A més a més, demà divendres 17 d’octubre “Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa” es celebrarà una concentració a la Plaça Major del municipi on s’exposarà a la població ontinyentina els treballs de l’alumnat sobre aquesta campanya que han treballat al llarg de la setmana i es procedirà a la lectura d’un manifest. Adherir-se a aquesta campanya, ha suposat també programar i coordinar-se des del mes de setembre una sèrie d’activitats en la que participen els centres educatius del municipi d’Ontinyent mitjançant el treball a les aules sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni amb tot l’alumnat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -