02/12/2023 - 16:52
Més

  Cs Ontinyent critica el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació

  Altres notícies

  El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent,  Juan Revert, ha criticat hui el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació, “sembla que, efectivament, com ja va denunciar ‘associació de veïns  això siga sol una cortina de fum per a tapar la mala gestió política del problema”. 

  En aquest sentit, Revert ha assenyalat que per exemple, a una empresa situada en el barri, amb 8 treballadors, “només li correspon un vot per CIF, amb el que s’està vetant la participació als altres 7 treballadors que dia rere dia han de patir la inoperància de l’ajuntament en aquest tema”. 

  Aquesta és la participació promesa per a comerciants i empreses?, s’ha preguntat el regidor, qui ha afegit que en el Llombo “existeixen institucions públiques com els jutjats, col·legis, la universitat o la Guàrdia Civil amb un gran nombre de treballadors i sense CIF com votaran aquestes persones?”. 

  Juan Revert ha explicat que a Ciutadans  Ontinyent han arribat denúncies de veïns que viuen en el disseminat i que no han pogut votar perquè no estan en el cens pel que s’ha reafirmat en la proposta de Ciutadans d’obrir la votació a tot el cens d’Ontinyent, “amb el que tot aquell que s’haguera sentit afectat pel problema de mobilitat podria haver votat. Això sí hauria sigut una participació real”, ha finalitzat Revert

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -