728x90px covid-aj-onti-01

Cs Ontinyent critica el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació

El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent,  Juan Revert, ha criticat hui el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació, “sembla que, efectivament, com ja va denunciar ‘associació de veïns  això siga sol una cortina de fum per a tapar la mala gestió política del problema”. 

En aquest sentit, Revert ha assenyalat que per exemple, a una empresa situada en el barri, amb 8 treballadors, “només li correspon un vot per CIF, amb el que s’està vetant la participació als altres 7 treballadors que dia rere dia han de patir la inoperància de l’ajuntament en aquest tema”. 

Aquesta és la participació promesa per a comerciants i empreses?, s’ha preguntat el regidor, qui ha afegit que en el Llombo “existeixen institucions públiques com els jutjats, col·legis, la universitat o la Guàrdia Civil amb un gran nombre de treballadors i sense CIF com votaran aquestes persones?”. 

Juan Revert ha explicat que a Ciutadans  Ontinyent han arribat denúncies de veïns que viuen en el disseminat i que no han pogut votar perquè no estan en el cens pel que s’ha reafirmat en la proposta de Ciutadans d’obrir la votació a tot el cens d’Ontinyent, “amb el que tot aquell que s’haguera sentit afectat pel problema de mobilitat podria haver votat. Això sí hauria sigut una participació real”, ha finalitzat Revert

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Calabuig proposa a Rodríguez que les ajudes al consum es donen segons la renda de les persones

Compromís per Ontinyent ha donat a conéixer les seues propostes en relació amb el Pla …