25/04/2024 - 19:19
Més

    Cs Ontinyent critica el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació

    Altres notícies

    El portaveu de Ciutadans (Cs) d’Ontinyent,  Juan Revert, ha criticat hui el desenvolupament de la votació d’El Llombo i els criteris de participació, “sembla que, efectivament, com ja va denunciar ‘associació de veïns  això siga sol una cortina de fum per a tapar la mala gestió política del problema”. 

    En aquest sentit, Revert ha assenyalat que per exemple, a una empresa situada en el barri, amb 8 treballadors, “només li correspon un vot per CIF, amb el que s’està vetant la participació als altres 7 treballadors que dia rere dia han de patir la inoperància de l’ajuntament en aquest tema”. 

    Aquesta és la participació promesa per a comerciants i empreses?, s’ha preguntat el regidor, qui ha afegit que en el Llombo “existeixen institucions públiques com els jutjats, col·legis, la universitat o la Guàrdia Civil amb un gran nombre de treballadors i sense CIF com votaran aquestes persones?”. 

    Juan Revert ha explicat que a Ciutadans  Ontinyent han arribat denúncies de veïns que viuen en el disseminat i que no han pogut votar perquè no estan en el cens pel que s’ha reafirmat en la proposta de Ciutadans d’obrir la votació a tot el cens d’Ontinyent, “amb el que tot aquell que s’haguera sentit afectat pel problema de mobilitat podria haver votat. Això sí hauria sigut una participació real”, ha finalitzat Revert

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -