728×90 caixa onti
Home > Medi Ambient > Bocairent consolida la seua condició com a destí turístic de referència

Bocairent consolida la seua condició com a destí turístic de referència

L’Oficina de turisme registra més de 1.600 visitants mentre que l’ocupació hostalera supera el 80% entre Divendres sant i Dilluns de Pasqua

Carrers de gom a gom, monuments plens de visitants i una important activitat hostalera i comercial van ser els components predominants a Bocairent durant la Setmana santa i la Pasqua. Així es desprén d’un primer balanç realitzat per la Regidoria de Turisme que situa l’ocupació als diferents allotjaments de la població en un 80% amb alguns establiments pròxims al ple i una afluència a l’Oficina municipal entre divendres 6 i dilluns 9 de 1.626 persones.

Respecte als atractius locals, les Covetes dels Moros van ser de nou l’espai que va congregar més visitants amb prop de 1.800 persones en les mateixes dates amb un pic de 510 diumenge. Igualment, la Cava de sant Blai va registrar una gran nombre de curiosos amb més de 1.000 turistes mentre que les recentment inaugurades Coves del Colomer també van despertar l’interés de centenars de persones.

Així mateix, des de la Regidoria de Turisme es valora molt positivament les activitats programades al llarg d’aquestes jornades. De fet, la processó de Divendres sant va congregar nombrosos assistents en el recorregut pel nucli històric de Bocairent; una xifra que es va disparar amb més de 1.000 espectadors a la representació del Pas de l’hort eixa mateixa nit a la Plaça de bous. L’escenificació dels passatges bíblics que marquen la Setmana santa va complir la seua cita triennal gràcies a la col·laboració de desenes de persones.

Finalment, els comerciants que van participar en la fira instal·lada a la plaça de l’Ajuntament van concloure la proposta satisfets pel volum de visitants i de vendes de productes tradicionals i artesans relacionats amb la població com l’oli d’oliva, plantes, joguines, menjar casolà, souvenirs, sabó, melmelada, bijuteria en cristall o embotit. La iniciativa es completava amb passejades amb burros per als més menuts.

Per tot això, la responsable municipal, Noelia Vañó, fa un balanç “molt positiu” de la campanya corroborat “per unes xifres que van en augment i ens fan estar esperançats amb un futur en el qual el turisme siga un generador de riquesa fonamental de l’economia local”. A més, Vañó agraeix “la implicació de tot el sector per a que Bocairent consolide la seua posició de referent dins del turisme d’interior de la Comunitat Valenciana”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El pare Àngel entrega els Premis a l’Empresa Solidària a Ontinyent

El conegut rector, president de “Mensajeros por la Paz” ha participat en la segona edició d’aquests premis atorgats pel Projecte Trèvol