06/05/2024 - 21:09
Més

    El regidor de UCiD vota en contra al Pla d’Ajust

    Altres notícies

    El grup municipal socialista d’Albaida ha qualificat de “incomprensible” el vot en contra de l’únic regidor de UCiD a l’Ajuntament de la localitat, Joan Antoni Juan Perona, al nou Pla d’Ajust aprovat al plenari municipal celebrat hui. El Pla pretén marcar el camí a seguir per a reduir de 4 a 2 milions d’euros  el deute viu de l’Ajuntament durant els propers 10 anys, i era aprovat amb els vots favorables de PSPV-PSOE i Compromís i l’abstenció del PP.

    La primera tinent d’alcalde del Govern d’Albaida i portaveu del grup socialista, Eva Tormo, lamentava “una nova i greu mostra de la contradicció permanent en la que viu Perona”, del que recorda que “amb el seu vot en contra, s’està oposant a mesures que ell mateix va plantejar quan formava part del Govern com a Regidor d’Hisenda. Senzillament no s’enten”. Tormo recorda que aquest segon Pla d’Ajust és conseqüència de què el Ministeri d’Hisenda rebutjara ara fa un any el primer en considerar que les previsions d’ingressos no eren suficientment consistents, tenint com a base els resultats de l’etapa de l’anterior Govern: “El PP ara diu que s’absten fent un exercici de responsabilitat, i certament és una paraula adequada, perquè els resultats econòmics pels quals el Ministeri no va acceptar el primer pla són exclusivament responsabilitats d’ells i de la seua nefasta gestió, de la qual ara estem patint els resultats. El mínim que podien fer era abstenir-se i no entrebancar”, destacava.

    Amb tot, la portaveu socialista lamenta especialment l’actitud de Perona, ja que “amb les seues actituds no fa més que posar pals a la roda del carro que estem tractant de traure del fang amb molts esforços des del Govern Municipal. Si no vol espentar amb nosaltres que no espente, però que siga coherent i no pose trabes als plantejaments que ell mateix venia defenent”, destacava Tormo.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Mobilització de bombers d’Ontinyent, Alzira i Xàtiva en resposta a l’incendi forestal a Aielo de Malferit

    🔥 Última hora: Incendi a Aielo de Malferit! Bombers d'Ontinyent, Alzira, i Xàtiva estan realitzant treballs d’extinció ara mateix junt a 5 mitjans aeris.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -