04/12/2023 - 1:11
Més

  Agullent activa un servei d’atenció a la dependència

  Altres notícies

  Agullent compta des de principis del mes d’abril amb un Servei Municipal d’Atenció a la Dependència (SMAD) per tal d’ajudar als veïns en la gestió de les sol·licituds de dependència i assessorar a les persones dependents i als seus familiars.

  DependenciaL’obertura d’aquest servei ha estat possible gràcies a una ajuda econòmica de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, i l’oficina agullentina està integrada a la Xarxa Territorial d’Atenció a la Dependència. L’SMAD d’Agullent ofereix assistència els dijous de 9 a 14h als veïns d’Agullent, i els divendres estarà obert per atendre les consultes dels veïns dels municipis de El Palomar, Bufali, Benissoda, Beniatjar i Otos, que també gaudeixen d’aquest servei agullentí.

  “Aquest nou recurs està destinat a aconseguir una millor atenció de les persones en situació de dependència, és a dir, les persones majors i les persones discapacitades que necessiten ajuda de tercera persona per a realitzar les seues activitats de la vida diària”, comenta Alfred Tortosa, regidor de Benestar Social. “Anteriorment havíem comptat amb un servei d’assessorament a la dependència a través de l’Ajuntament d’Albaida, però com aquest s’havia extingit, des d’Agullent hem gestionat una subvenció amb la FVMP per tornar a posar-lo en marxa. Creiem que és fonamental donar suporta a les famílies que tenen a algun membre en situació de dependència”.

  La funció de l’SMAD és donar  informació i assessorament en matèria d’atenció a les persones en situació de dependència, oferir suport als ciutadans per emplenar sol·licituds i elaborar informes, entre d’altres

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -