El col·lectiu Ontinyent en bici ha preparat una Cicloruta nocturna per a aquest cap de setmana.

L’activitat començarà demà dissabte, 1 de juliol, a les 19:00 hores, amb l’eixida dels participants des de l’Estany de Benarrai d’Ontinyent. Posteriorment, es realitzarà un recorregut per camins rurals de la comarca, en aquest cas dels termes de Montaverner i Bèlgida.

Ja de nit, la ruta acabarà a Carrícola, on tindrà lloc un sopar a l’aire lliure, així com pernoctació a les Antigues escoles de la localitat.

El diumenge 2 de juliol, a primeres hores del matí s’eixirà des de Carrícola en direcció a Ontinyent, fent una parada per esmorzar a Bufali.

Des de l’organització de l’activitat s’ha destacat la necessitat de portar casc i tindre la bicicleta totalment revisada. Així mateix, es recorda portar sac i aïllant per tal de dormir el dissabte. L’únic cost econòmic de l’activitat són 2 euros de la pernoctació a les Antigues escoles, ja que el sopar serà baix braç.

Per participar en l’activitat és obligatori inscriure’s, fins hui divendres, per correu electrònic a ontinyentenbici@conbici.org o via WhatsApp al telèfon 625 205 018. Cal indicar nom, cognoms i edat. L’organització no es fa responsable de possibles lesions o accidents dels participants.

Aquesta Cicloruta nocturna és una activitat organitzada pel col·lectiu Ontinyent en bici, amb la col·laboració dels ajuntaments d’Ontinyent, Carrícola, Montaverner, Bufali i Bèlgida, a més de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.