02/10/2023 - 6:51
Més
  IniciVall d'AlbaidaBèlgidaCap de setmana de Cicloruta a la Vall d'Albaida

  Cap de setmana de Cicloruta a la Vall d’Albaida

  El col·lectiu Ontinyent en bici ha preparat una Cicloruta nocturna per a aquest cap de setmana.

  L’activitat començarà demà dissabte, 1 de juliol, a les 19:00 hores, amb l’eixida dels participants des de l’Estany de Benarrai d’Ontinyent. Posteriorment, es realitzarà un recorregut per camins rurals de la comarca, en aquest cas dels termes de Montaverner i Bèlgida.

  Ja de nit, la ruta acabarà a Carrícola, on tindrà lloc un sopar a l’aire lliure, així com pernoctació a les Antigues escoles de la localitat.

  El diumenge 2 de juliol, a primeres hores del matí s’eixirà des de Carrícola en direcció a Ontinyent, fent una parada per esmorzar a Bufali.

  Des de l’organització de l’activitat s’ha destacat la necessitat de portar casc i tindre la bicicleta totalment revisada. Així mateix, es recorda portar sac i aïllant per tal de dormir el dissabte. L’únic cost econòmic de l’activitat són 2 euros de la pernoctació a les Antigues escoles, ja que el sopar serà baix braç.

  Per participar en l’activitat és obligatori inscriure’s, fins hui divendres, per correu electrònic a ontinyentenbici@conbici.org o via WhatsApp al telèfon 625 205 018. Cal indicar nom, cognoms i edat. L’organització no es fa responsable de possibles lesions o accidents dels participants.

  Aquesta Cicloruta nocturna és una activitat organitzada pel col·lectiu Ontinyent en bici, amb la col·laboració dels ajuntaments d’Ontinyent, Carrícola, Montaverner, Bufali i Bèlgida, a més de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit