11/12/2023 - 17:25
Més

  La Generalitat s’oposa al Pla de Minimització de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  L’Advocacia General de la Generalitat ha presentat recurs contenciós administratiu contra l’acord de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida pel qual es reafirma la vigència i manteniment del Pla Comarcal de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida i s’insta als Ajuntaments, que encara formen part del Consorci, a abandonar-lo.

  L’acord de la Mancomunitat, aprovat el passat 11 d’abril per 29 vots a favor (PSPV, Compromís, EU, UCID i representant de Bufali), cap en contra i 27 abstencions (PP), ha estat objecte d’un recurs que va compta amb el vist-i-plau de la Consellera d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig, en una resolució amb data de 21 de juny de 2013, on autoritzava a l’Advocacia General de la Generalitat Valenciana a impugnar davant de la jurisdicció Contenciós-Administrativa el acord adoptat pel Ple de la Mancomunitat.

  Per al portaveu del grup socialista en la Mancomunitat de Municipis, Josep Vicent Ferre, “açò és una altra mostra evident de la nul·la voluntat del PP de mantenir el Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida com una singularitat dins del Pla Zonal de Residus, i de la decisió d’obligar a tots els pobles a integrar-se en el Consorci. El PP posa per damunt els interessos partidistes als de les persones i els pobles, i obligarà a totes les famílies de la Vall d’Albaida a haver de pagar uns preu excessius i abusius pel tractament del fem i el manteniment dels ecoparcs, que sols beneficiaran a les empreses adjudicatàries. Amb eixa postura, a la Mancomunitat no li queda altra eixida que els plets judicials, davant de la inflexibilitat de la Generalitat Valenciana, representada, en aquesta ocasió, per la Consellera d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -