Home > Educació > L’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent acull dues xarrades al voltant dels temps en l’escola

L’Escola de Pares i Mares d’Ontinyent acull dues xarrades al voltant dels temps en l’escola

Ontinyent acull esta setmana dues xerrades al voltant dels temps en l’escola, organitzades al si de l’Escola de Pares i Mares que coordina la regidoria d’ amb la col•laboració de diverses entitats i , així com les ampes dels col•legis.

Es tracta de dues xerrades impartides pel Sociòleg Mariano Fernández i la pedagoga Belén Alvite aquest dijous i divendres al Echegaray i la Sala d’Actes de l’, en tots dos casos a les 19:00 hores, a les que el regidor d’Educació, , feia una crida a participar: “pensem que són activitats molt interessants sobre una qüestió que afecta la relació dels pares, mares i tutors amb els i xiquetes, i per això els convidem a assistir i sumar-se al debat pedagògic per millorar l’educació”, manifestava.

En concret, aquest dijous 23 de març a l’Echegaray l’activitat durà per títol “el temps a debat: temps lectiu, temps educatiu, temps familiar, temps social…què penses tú?”, adreçada a famílies, professorat i públic en general, i comptarà amb la intervenció del Sociòleg i catedràtic de la Universitat Complutense Mariano Fernández Enguita. La xarrada estarà presentada per la professora de la i docent al Campus d’Ontinyent, la sociòloga Sandra Obiol “que també ens farà una introducció de com s’està abordant la problemàtica dels temps al nostre territori”, exposava el regidor. Pel que fa a l’activitat de divendres a la Sala d’Actes de l’IES Jaume I, durà per títol “El Temps Escolar en la Família”, i estarà a càrrec de Belén Alvite, pedagoga i directora del Centre d’Estudi i Prevenció de Conductes Addictives del Consell Insular d’Eivissa.

Óscar Borrell explicava que estes xerrades “atenen entre altres coses una petició que ens havien fet des de les ampes dels col•legis i , davant el debat obert sobre el temps escolar, la jornada continua o partida a les escoles, i la petició de canvi a jornada continua que va a fer-se per part de diversos centres de la ciutat”, manifestava.

La programació prevista per a aquest semestre a l’Escola de Pares i Mares es tancarà el 25 de maig a amb la xerrada “Una educació emocional i emocionant”, a càrrec de Mar Romera, Presidenta de l’Associació Pedagògica Francesco Tonucci, organitzada en col•laboració amb l’associació Lligam, que servirà per exposar la filosofia de Tonucci a favor de les ciutats educadores.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El col·legi La Inmaculada d’Albaida organitza una gala benèfica contra el càncer

El col·legi La Inmaculada d’Albaida acull per segon any consecutiu una gala benèfica a favor …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *