57 estudiants realitzaran pràctiques remunerades en estiu a l’Ajuntament d’Ontinyent

0
57 estudiants realitzaran pràctiques remunerades en estiu a l’Ajuntament d’Ontinyent

Un total de 57 estudiants de diverses especialitats realitzaran pràctiques formatives remunerades durant l’estiu a l’Ajuntament d’Ontinyent dins el programa “La Dipu et Beca”, cofinançat pel consistori i la Diputació de València. El regidor d’Educació, Pepe Pla, destacava que “va a ser una nova oportunitat per al personal de l’Ajuntament de comptar amb una ajuda molt valuosa, i per als joves participant per aprendre molt, tots van a aportar-se coses entre sí”, incidia. Enguany, per quart any consecutiu, les pràctiques es duran a terme durant els mesos de juliol i agost, excloent el mes de setembre, al qual molts alumnes havien de tornar als seus estudis, aconseguint-se augmentar d’aquesta manera la xifra de beneficiaris, que anteriorment era de 38.

Els 57 estudiants estaran en pràctiques en l’Ajuntament d’Ontinyent al període del 1 de juliol al 31 d’agost, amb una dedicació mínima de 25 hores setmanals i amb una remuneració de 500 euros bruts mensuals, contemplant al seu contracte la cotització a la Seguretat Social. Les bases es poden consultar ja a la web municipal, www.ontinyent.es, podent presentar-se les sol·licituds del 28 de maig al 10 de juny per part dels aspirants, que podran ser estudiants de cicles formatius de formació professional de les famílies que consten a les bases, o ensenyaments universitaris oficials, i masters universitaris reconeguts oficialment.

De les 57 beques, 13 seran per a l’àrea Administrativa i Econòmica; 11 per a Benestar Social; 8 per a Esports; 7 per a Arxiu i Museu 3 per a Turisme; 3 per a l’àrea Jurídica; 3 per a Medi Ambient; 2 per Biblioteca; 2 per a l’Oficina Tècnica; 1 per a Joventut; 1 per a l’àrea informàtica; 2 per a Videoteca i 1 per a Premsa; disposant tots els becaris dels seus corresponents tutors, que els serviran de guia. La tècnica d’Educació, Emília Tortosa, explicava que enguany la novetat és que es poden presentar les sol·licituds “online” a través de l’Oficina Virtual accessible des de la web municipal, emprant un certificat digital. Entre els criteris que prevaldran, els principals són l’adequació dels estudis a l’objecte de la pràctica, la nota mitja i que els estudiants siguen dels últims cursos de carrera.

Pepe Pla feia una crida als potencials beneficiaris d’estes beques “a aprofitar l’ocasió” i presentar les seues sol·licituds, “ja que adquiriran experiència, viuran de prop com funciona l’administració i ampliaran el seu currículum a més de manera remunerada, tots els alumnes que han passat per estes pràctiques manifesten que els aporta molt”, concloïa.

No hi ha articles per mostrar